Dom var goda nygräddade men ännu godare igår när jag
tog dom ur kylen och bara åt kalla.
Du får testa vet ja vad du tycker ;)
Ingredienser:
8 st sötmandlar
1 msk krossat linfrö
0,5 tsk psyllium (finns bland det glutenfria i affären)
0,25 dl kokos
En gnutta salt
Ev. lite kardemumma
1 dl grädde
2 ägg
Gör så här
Blanda alla de torra ingredienserna till mjöl i en mixer.
Häll över i en bunke och blanda i grädden och äggen.
Rör ihop till en jämn smet.
Låt stå minst 10 min så smeten hinner svälla lite.
Stek i teflonpanna med lite smör.
Tänk på att inte göra för stora och tunna pannkakor,
då dom blir svåra att vända.
Serveras exempelvis med lite tinade,
Serveras exempelvis med lite tinade,
mosade jordgubbar och vispad grädde.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar